Делян Добрев бръмчи с чисто нов звяр (Вижте с какво Ауди Q7 се фука)

Гласувайте за статията

Делян Добрев яхна чисто ново Ауди, пръснал 130 бона, че и отгоре

Делян Добрев се обзаведе с яко тузарско Ауди. Бившия енергиен министър го купил преди няколко седмици. Решил да се зарадва за Коледа с мега якото возило.

Аудито на Делян Добрев

Аудито на Делян Добрев

Въпреки, че се сдоби с обвинение от прокуратурата за безстопанственост заради скандалния проект АЕЦ Белене на депутата от ГЕРБ хич не му пука, че прокурорите му дишат във врата. За себе си той бил прав. И смятал, че това ще се докаже.

Освен, че се е изръсил със солена сума за мощната си кола Добрев не се скъпил и да си направи пълно автокаско. Не искал да рискува да стане жертва на автоджамбазки удар и платил 6 хилядарки на застрахователите.

От регистрационната му табела пък е видно, че е подпомогнал и бюджета на държавата. Като за номера си 67-00 се е изръсил допълнително и в КАТ, предават от  hotarena.net.

Делян Добрев не можел да се нарадва на новото си мощно и луксозно бижу. На ляво и на дясно предлагал на своите колеги да ги повози с новия си джип. Та даже и народните представители от другите партии канил да направи по едно кръгче с тях.

Аудито извадило очите на по-завистливите депутати. Те завиждали на  колегата си и го одумвали, че не му прилича на хасковлията такава голяма кола заради доста ниския му ръст.

Само, че модата на лимузините сред частния парк на народните представители отдавна остана в историята. Хората от парламента предпочитат да се обзавеждат с високо проходими чудовища. От колкото с луксозни и удобни возила. Предпочитали трябва им,  не трябва да си купуват джипове и всъдеходи. Чувствали се по-спокойни и защитени от всенародната любов когато се юркали в скъпарските си возила. И гледали от високо простосмъртните, коментират очевидци.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар