Билки за кръвно правят чудеса!


loading...

Реформаторите връщат мандата! Кабинет няма да има (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Реформаторите ще върнат мандата за съставяне на кабинет

Реформаторите не успяха да се разберат с ГЕРБ

Реформаторите връщат мандата за съставяне на кабинет в рамките на сегашния парламент! Оказа се, че тя не са успели да се разберат с ГЕРБ за новите министри и в крайна сметка ново правителство няма да има. Това обяви лично председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Реформаторите връщат мандата

Реформаторите връщат мандата

След срещата с ПФ и РБ той бе категоричен, че правителство няма да има. „Не постигнахме разбирателство по много точки и няма как да дадем подкрепа за ново мнозинство и кабинет. Отиваме на предсрочни парламентарни избори, съобразявайки се и с настроенията в обществото“, каза Цветанов.

Валери Симеонов и Найден Зеленогорски също обявиха, че са опитали да направят максималните възможни компромиси, но не са успели да се разберат.

Зеленогорски изрази надежда в рамките на следващия парламент ГЕРБ, РБ и ПФ отново да имат допирни точки, за да продължат добрата си работа.

По думите на Валери Симеонов приоритетите на Патриотичния фронт са били пенсиите, борбата с престъпността, мигрантския поток и реформите в енергетиката. „Аз съм убеден, че тези теми ще бъдат разработени в следващото Народно събрание”, подчерта той.

От Реформаторския блок пък обявиха, че ще върнат още утре мандата на президента Росен Плевнелиев и се въздържаха от повече коментари, предават от ПИК.

Според запознати битката „кой да бъде премиер“ съсипала възможността за съставяне на ново правителство в рамките на 43-о Народно събрание. Меглена Кунева и Лукарски категорично се обявили против възможността против Румен Христов и Зеленогорски да са им шефове.

Коментари чрез Facebook

коментара

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар

vidatox