Мартина на Слави сияе от щастие

Мартина на Слави сияе от щастие
5 (100%) 1 vote

Мартина на Слави е истински щастлива с любимия си

Мартина на Слави откри щастието след раздялата си с него. Кръшната блондинка вече има истинско семейство. От три месеца щастието й е пълно.

Тогава тя стана майка за втори път. Варненката роди още един син на успешния боксьор Николай Колев, по-известен като Коко.

За щастието на семейството проговори астроаналитикът Албен Белински, който е един от най-добрите приятели на Коко. Той сподели, че приятелят му се справя отлично с бокса, въпреки повечето му отговорности като баща на две деца. Белински даде Коко за пример и подчерта, че повече хора трябва да са като него.

Малко след раздялата си със Слави, блондинката стана майка за пръв път. През 2014 година тя роди първородния си син. Две години по-късно тя роди още едно момченце от боксьора.

Мартина и Коко упорито пазят личния си живот от медийния шум. И двамата не парадират с връзката си. Въпреки, че вече има две деца, двамата влюбени не бързат да се венчаят. Според тях, подписът не е важен.

Нито веднъж Мартина не коментира връзката си със Слави. Според запознати, шоуменът й забранил да говори за отношенията си с него. Пред свои дружки блондинката споделила за изпитанията си по време на връзката с шоумена.

Въпреки, че отстрани всичко между тях изглеждаше перфектно, отношенията им далеч не са били перфектни. Вярно е, че Слави Трифонов постоянно глезеше любима си със скъпи подаръци и тузарски почивки. Но деспотичният му нрав е същинско наказание за неговите любими.

Мартина на Слави

Мартина на Слави сияе от щастие

Именно той е в основата на раздялата на Мартина с него. Пред най-близките си приятелки тя споделила, че връзката с учиндолеца я измъчила много, пише „България днес“.

Веднага след като двамата се разделиха варненката напусна шоуто.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар