Скарани ли: Виж как Жоро Бирмата накара Алисия да му прости и прибере обратно!

Гласувайте за статията

Алисия получи супер подарък от Жоро Бирмата!

Алисия яхна чисто нов бял джип. Баварецът й е подарък от Георги Станоeв-Малката Бирма. Поне така шушукат светските клюкари.

Връзката им претърпя различни обрати. Дори се зашушука, че двамата са се разделили окончателно. Но вероятно пернишкият милионер е притеглил плюсовете и минусите, и е взел решение отново да затопли отношенията си с любимата си.

Алисия

Алисия отново си прибра неверния Жоро Бирмата

И доказателството е белия звяр- бяло поръчково БМВ X5. Което тя шофира от известно време.

Слухът се оказа истински. След като поп фолк дивата бе засечена да го кара и с него да обикаля из магазините на столицата.

Папараци я щракнаха как яхнала белия звяр да посещава магазин за врати. Вероятно бившата на Ники Михайлов има нужда от смяна на вратата си в апартамента и затова е отишла да си Избере врата.

После паркира джипа по телевизионно студио, където имала интервю.

Обикновено Алисия ползва услугите на шофьор. Но изглежда същия ден служителят й е имал почивен ден, защото красавицата бе засечена да го управлява сама.

Пръст в сдобряването на Жоро Бирмата и гласовитката от Вакарел имала и майката на бизнесмена. Лидка Станоева-Скалата харесвала много поп фолк дивата и искала нейния син да я заведе до олтара.

Бившата президента на футболния тим Миньор –Перник дори й предостави басейните около личната си вила през лятото, за да заснеме певицата там новия си клип на песента „Красавицата спяща”, коментират от бранша.

За белоснежният баварец Жоро Бирмата се е бръкнал с петдесет хиляди в евро, твърдят познавачи.

След като има малко бижу на четири колела какво ще прави със стария си джип, питат зевзеци. Припомняме, че тя има сив джип, марка Ауди Q7.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар