Ново начало за Наталия Кобилкина

Ново начало за Наталия Кобилкина
5 (100%) 1 vote

Ново начало в живота на Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина най-после успя да сбъдне най-голямата си мечта. Скандалната психоложка откри мечтания мъж, който ще я отведе до олтара. От няколко месеца тя има връзка с гръцкия милионер Такис Дретакис. Двамата се запознали по време на семинар на рускинята в Банско.

Гръцкият любим на Наталия Кобилкина притежава няколко хотела в зимния курорт. Именно в един от хотелите му тя имала семинар. Любовта пламнала от първия миг. Цяло лято рускинята прекара в хотела на любимия си в Банско, където организираше семинари.

В момента двойката е на романтична почивка на Малдивите. Вероятно изборът на дестинация не е бил случаен. Такис предложил брак на любимата си на един от най-красивите плажове в света.

Милионерът паднал на колене и предложил брак на половинката си. Тя самата се похвали в мрежата за предстоящото щастливо събитие. Подготовката за сватбата ще започне веднага след завръщането на двойката у нас, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Все още не е ясно кога и къде ще се състои сватбата. Наталия Кобилкина няма търпение да се прибере и да започне с подготовката за щастливото събитие. Тя е нетърпелива да се прибере и поради още една причина.

Заредената с много положителни емоции рускиня подготвя поредица от семинари с нови съвети и препоръки. За пореден път тя ще сподели с желаещите своята формула за успех в личния и професионалния живот.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина минава под венчилото

Наталия Кобилкина вече има един неуспешен брак зад гърба си. Тя не крие, че в основата му било желанието й да получи българско гражданство и да остане за постоянно в България.

С първия си съпруг Делчо Делев тя се разведе преди по-малко от година. След развода се появиха различни версии за това. Още тогава психоложката сподели, че сама е взела това решение и е много щастлива.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар