Неочакван обрат в живота на Галена

Гласувайте за статията

Галена дори не подозирала, че ще й се случи подобно нещо

Нещо неочаквано се случи в живота на Галена. Изпълнителката дори не си представяла подобен развой на събитията. От година тя и колежката й Преслава не си обелват нито думичка. Повод за това станаха миналогодишните музикални награди на „Планета“.

Тогава Преси отново грабна приза за най-добър изпълнител, въпреки че колежката й имаше не по-малки заслуги за тази награда. След изказването на Преслава, че заслужава напълно наградата, Галена дори не си е представяла, че тя някога ще се опита отново да се сближи с нея.

Но е факт желанието на добричлийката да се сдобри с колежката си. Преслава е направила първата крачка към сдобряването си с Галена. Първоначално изпълнителката се опита да привлече вниманието й, харесвайки нейните постове в мрежата. Но Галена не се трогна.

Учудващото в случая е, че точно Галин е човекът, който помага на Преслава. Вафленият бос е категоричен, че двете трябва да се помирят. Именно Преси го сватосала с половинката му и той ще й бъде благодарен цял живот за това.

Галин дори е организирал среща на съпругата си с Преслава. Той се надява, че след това двете окончателно ще заровят томахавките, пише Хот арена.

галена бр

Преслава моли Галена за прошка

Както вече стана ясно, Галена излезе предсрочно в отпуск по майчинство. Въпреки намерението й да остане на сцената до края на тази година, тя отказа поетите ангажименти.

Причината за това е тежката бременност, която пайнерката кара. Първата й бременност също не беше особено лека. Но тогава тя успя да удържи почти до края.

Тъй като Стефчо е роден преждевременно, смядовката се страхува сценарият да не се повтори и този път. Затова този път тя решила да се вслуша в съветите на лекарите и да си почива повече.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар