Продуцентът е категоричен, че винаги е бил десен и остава такъв

Известният продуцент Маги Халваджиян направи взривяващо разкритие. С интересен пост в социалната мрежа Фейсбук, Маги Халваджиян разкри за кого възнамерява да гласува на балотажа в неделя. Той не крие, че винаги е бил с десни възгледи и подчертава, че освен него брат му, съпругата му, сина му и баща му, са все с десни възгледи. Що се отнася до дядо му, посочва, че тайно е слушал „Гласът на Америка” и ВВС Лондон, допълвайки, че спомените му, са от 70-те години на миналия век.

Маги Халваджиян посочва, че за разлика от много други хора – известни и неизвестни не си сменя нито възгледите, нито морала, нито вярата и принципите съгласно конюнктурата.

[caption id="attachment_498266" align="alignleft" width="300"]Маги Халваджиян Продуцентът е категоричен, че винаги е бил десен и остава такъв[/caption]

Продуцентът пише, че ген. Румен Радев, който в неделя ще отиде на балотаж с кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева може и да е „пич” и подчертава, че не го познава лично, но е човек, който играе с левия отбор.

Маги Халваджиян, както вече споменахме е десен и заявява, че няма резервни принципи, пише pik.bg. Разбира се и тази година не липсваха „интересни” бюлетини. Фолклорът на творците върху бюлетините сякаш се разширява с всяка изминала година. Освен, че са излели това, което им тежи върху бюлетините, „творците” са ги снимали и са ги направили обществено достояние в мрежите. При все, че глобата за подобно деяние е хиляда лева, те очевидно не се плашат или пък се надяват, че ще се разминат между капките (типична българска черта). И докато някои отидоха да гласуват просто, за да дадат воля на мислите и чувствата си, а не, за да дадат своя вот за президент, то сънародниците ни в чужбина бяха изложени на нечовешки условия. Немалка част от тях не успяха да гласуват въпреки стоическото търпение, което проявиха. Избирателните секции хлопнаха вратите под носа им при все, че пред тях се извиваха огромни опашки.