Как да отслабнете? Американец разкрива своята тайна

Чудите се как да отслабнете? Вижте тайната на един мъж, който за една година успява да свали цели 70 килограма. Той бил упорит и в крайна сметка успял да реши проблема. А сега може да ви помогне и на вас ... Много хора страдат от затлъстяване и използват различни методи, за да се освободят от излишните килограми. А това, което ги радва, е фактът, че тези, които ще успеят в мисията си и не крият своята тайна, открито се опитват да помогнат и на останалите, които се борят с излишните килограми. Джо Бернщайт от САЩ не е мечтал, че един ден ще стане личен треньор и ще съветва хората, които се борят със затлъстяването, но това е факт. Само на 25 години той вече е с тегло от 154 кг. Разбира се, не е доволен от външния си вид, но точно затова е решил най-накрая да вземе живота си в свои ръце, т.е. не искал да разчита на случайността ... Джо се опитва да отслабне с най-различни диети, но килограмите му все още са тук. Именно тогава той решил коренно да промени някои от лошите си навици, а резултатът бил фантастичен — той е загубил над 70 кг! А това са неговите 10 съвета как да отслабнете:

1. Престанете да пиете калории

Избягвайте газираните напитки, сокове и подсладените чайове. Дори ако това единствения навик, който промените, това може да ви помогне да загубите 20 кг само за 3 месеца. Хората не са наясно, че с безалкохолните поемат по повече от 2000 калории.

2. Забравете за бързата храна на работното място

Вместо това, вземете кутия, пълна със здравословна храна, която сте си приготвили у дома.

3. Прекарвайте по-малко време в колата

Велосипедът ще ви помогне да спестите няколко часа от свободното си време, като същевременно ще запазите нервите и ще прекарат по някоя калория. Свободното време може да използвате и за приготвянето на здравословна храна, както и на тренировка.

4. Научете да готвите вкусни и здравословни ястия и се радвайте на това

Изследвайте рецепти в интернет, гледайте кулинарни предавания, или се запишете на курс по готвене.

5. Опитайте се да осъзнаете стойността на естествената храна

Естествено най-добре е да заложите на местни и пресни продукти, които ще зарадват стомаха ви и ще помогнат на тялото ви да се освободи от излишните килограми. [caption id="attachment_494083" align="aligncenter" width="603"]Американец разкрива как да отслабнете Американец разкрива как да отслабнете[/caption]

6. Вземете си куче

Активните сутрешни разходки с малкия приятел са най-доброто нещо, което може да направите, за да ускорите метаболизма си и да мобилизирате дейността на мозъка. За това не е необходимо да закупите куче, но е важно да откриете причината за ежедневни сутрешни разходки.