Слави Трифонов се изръси 700 бона за мутренски джип

Слави Трифонов се изръси 700 бона за мутренски джип
3 (60%) 2 votes
Слави Трифонов има нова лъскава придобивка

Преди дни Слави Трифонов бе засечен с многолюдната си охрана пред автокъща в столицата, докато изпробваше уникален джип „Мерцедес“ G класа от новата модификация 4х4 – разкрива в. „Уикенд“. Всъдеходът на Мерцедес е доста по-висок и мощен от останалите модели на джипа „кубче“ и е създаден за арабските клиенти на флагмана на немското автомобилостроене. Дългия е първия българин, който яхва високопроходимото возило – отбелязва изданието.

Проверка на изданието установи, че шоуменът ще се бръкне с минимум 600 хиляди лева за новия джип, чиито предишни модели са предпочитани от мафиоти и бизнесмени с тъмна слава. След застраховката и регистрацията на возилото, сметката, която Слави Трифонов ще трябва да плати, ще набъбне до умопомрачителните 700 бона.

Слави Трифонов скоро ще се сдобие с нова лъскава придобивка

Слави Трифонов скоро ще се сдобие с нова лъскава придобивка

Гологлавия шоумен от години е пословичен с парите, които хвърля за автомобилния си парк. Към днешна дата Дългия се придвижва с два джипа Рейндж Роувър и ескортиращ го Тойота Ленд Круизър на обща стойност 500 хиляди лева. По всяка вероятност след като регистрира в КАТ новия си Мерцедес Слави Трифонов ще продаде някой от старите си джипове.

През последните месеци десетки граждани алармират в социалните мрежи за агресивното придвижване на Дългия и ескорта му из софийските улици. Водещият редовно затруднява движението в района на НДК, където е ситуирана Би Ти Ви. Сега ситуацията за простосмъртните шофьори ще се влоши, тъй като новия джип на Слави Трифонов е с огромни габарити и с впечатляващите 450 конски сили.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Слави Трифонов се изръси 700 бона за мутренски джип”

  1. къхкъхкиъ

    апр. 13. 2018

    глупости , я вижте цените :https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=7&f1=0&f2=2&f3=1&f4=Mercedes-Benz&f5=G&f6=1

Добавете коментар