Камелия също стана жертва на коварната болест, която измъчва звездите

Тежки проблеми съсипват Камелия. Фолк звездата страда от заболяването, което измъчва повече звезди. Преди няколко месеца тя разбрала за неговото съществуване. Кризата я връхлетяла внезапно. Изведнъж на Камелия й прилошало, започнало да й се вие свят. Без видим здравословен проблем изпълнителката припаднала.

Въпреки, че се уплашила много след случилото се, тя решила че това се дължи на стрес и преумора. Тъй като нямала никакви други оплаквания, изпълнителката не потърсила помощ от специалист. Няколко месеца след случилото се нищо не подсказвало, че кошмарната случка ще се повтори отново.

Но за съжаление кошмарът се повторил отново. Малко преди полет блондинката преживяла всичко отначало - тялото й започнало да се гърчи, а в ума й присъствала единствено мисълта за смърт. Приятелят й Цветин много се изплашил и повикал лекар. След като Камелия се свестила му обещала, че след като се прибере в България ще потърси помощ от специалист.

Диагнозата, която й поставили, е същата като тази на нейната колежката Емилия - паник атаки. Специалистите съветват това състояние да не се пренебрегва и да му се обърне внимание навреме. Заболяването се проявява в резултат от неизлекувана депресия, пише Хот арена.

Ако не се лекува на време, страхът става постоянен и пациентът живее в постоянно чувство на тревожност. Същият този ужас преживява и Емилия в момента. Състоянието й се стабилизира след първия курс на лечение, но за съжаление не след дълго паник атаките се завърнали с пълна сила.

[caption id="attachment_472191" align="alignright" width="300"]Камелия Паник атаки измъчват Камелия[/caption]

Наложило се дозата на антидепресантите, които приема Емилия, да бъде увеличена. Самата тя сподели, че няколко пъти кризите й са били изключително тежки е имала чувството, че ще умре.

 Според запознати, при Емилия причина за отключването на атаките са проблемите, които има с Коко Динев. Забежките на бизнесмена отдавна са публично достояние.