Фики Стораро взе ума на близка на Преслава

Гласувайте за статията

Фики Стораро взе ума на Ивелина Колева

Ивелина Колева е луда от любов по Фики Стораро. Сестрата на Преслава хвърлила око на мускулестия изпълнител, още докато той бил със сестра й. Когато Преси я запознала с него, фолклорната изпълнителката тайничко си помечтала някой ден тя да бъде на мястото на сестра си. Въпреки, че Ивелина е семейна и има дете, не се отказала от копнежа си по Фикрет.

Няколко пъти двамата дори вечеряли навън. Ивелина Колева хлътвала все повече по Фики Стораро и за нея ставало все по-трудно да крие чувствата си към него – от една страна заради сестра си, а от друга заради съпруга си.

Дори след като Преси и наследникът на Тони Стораро се разделили, Ивелина не спряла да се надява, че някой ден тя ще бъде на мястото на сестра си.

В действителност между народната изпълнителка и  Фики никога не е имало нищо, освен в мечтите й. И до днес тя продължава да търси бившия на сестра си.

Ивелина вече има горчив опит зад гърба си във връзките с колеги. Преди време, докато беше част от оркестър „Извор“ тя преживя бурна любовна афера с Петър Гочев, който е ръководител на формацията. Гочев е баща на изпълнителя от „Пайнер“ Галин и е семеен. Връзката им завърши злополучно.

Фики Стораро

Фики Стораро взе ума на Ивелина Колева

Фики Стораро продължава да отрича за връзката си с Преслава  и едва ли някога би започнал връзка със сестра й, коментират запознати. Още повече, че Фики е решил да се придържа към заръката на баща си, а именно да не се обвързва със свои колежки.

Още повече, че той все още не е приключил връзката си с Жулиета, макар че крие за нея. Наследникът на Тони Стораро успя да вкара в „Пайнер“половинката си, която се изявява с псевдонима Джулия, пише ПИК.бг.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар