Задава се конфликт в семейството на Преслава

Гласувайте за статията
И сестрата на Преслава хлътна по Фики Стораро

Народната изпълнителка Ивелина Колева е хлътнала здраво по младия си колега – разкрива „България днес“. Откакто всичко между него и Преслава приключи, балдъзата започнала да се заиграва здраво. Флиртът й обаче на този етап изглежда невъзможен, защото тя е омъжена и с дете – отбелязва изданието.

Още миналата година Преслава е запознала Фики Стораро с част от семейството си. Естрадната певица не спирала да гледа мускулестия мачо с ококорени очи. Двамата дори вечеряли заедно покрай Пресито, уж само като колеги. След като звездата на „Пайнер“ тръгна с най-добрия приятел на бившето си гадже Жоро Бирмата, Фики напълно спрял да се занимава с нея. Самият той винаги е твърдял, че двамата никога не са имали интимни отношения, а ги свързвало единствено приятелство и работата около общите им дуети.

В същото време Ивелина Колева вече е имала една фатална връзка преди време. Като изпълнителка в оркестър „Извор“ тя се залюбва с ръководителя на състава Петър Гочев, който обаче е семеен. Двамата дълго време крият любовната си връзка.

Флиртът между Преслава и Фики Стораро беше повече от явен

Флиртът между Преслава и Фики Стораро беше повече от явен

Не добре настроен към връзките на сина си с какички е бащата на Фики Стораро – Тони Стораро. Той не смятал, че наследникът му трябва да се обвързва сериозно с колежка, особено с по-възрастна. Иначе Фики продължава да се среща с Жулиета Светланова, но двамата са решили да тръбят версията, че вече са само приятели.
Причината е, че девойката от Белослав беше набутана с връзките на семейство Стораро в „Пайнер“. В компанията тя се подвизава с артистичния псевдоним Джулия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар