Никол Шерцингер ревнува лудо Григор Димитров

Никол Шерцингер е луда от ревност по Григор Димитров. Знойната красавицата ревнува безумно любимия си. Тя се опасява, че Маша пак ще му завърти главата. През времето, в което нашенецът беше в Австралия, изпълнителката постоянно го проверяваше от страх, че Мария Шарапова може да й го отнеме.

Заради часовата разлика двамата говорили по скайп до ранни зори. Умората е причината за двете загуби на тенисиста. Той загуби битка с колегите си от Швейцария и Сърбия. След загубата Гриш промълви, че има нужда от почивка. Той заяви, че не няма представа кога и къде ще играе отново.

Веднага след приключването на турнира той замина за САЩ, за да прегърне час по-скоро Никол Шерцингер. Връзката от разстояние и среднощните разговори по скайп определено не се отразяват добре на тенисиста.

От друга страна той много добре знае, че половинката го ревнува от Маша и за да й докаже, че в сърцето му има място единствено за нея, се опитва да прекарват заедно колкото се може повече време.

[caption id="attachment_469618" align="alignright" width="300"]Григор Никол Никол Шерцингер ревнува Григор Димитров от Маша[/caption]

24-годишният спортист настоява за почивка не само, за да се отдаде изцяло на любимата си, но и поради още една причина. Целта му е да оправдае решението на своя мениджър да не играе в София. Както вече стана ясно, мнението му подкрепя и неговият баща, пише "Всеки ден".

Преди няколко дни той публикува снимка пред камината. Любопитни фенове побързаха да го попитат дали Никол Шерцингер му прави компания пред камината. След турнира в Австралия, той заяви пред журналистите, че личният му живот засяга единствено него. Така той отговори на въпроса как успява да съчетае личните с професионалните ангажименти, при положение, че цялото му внимание е насочено към случващото се в личния му живот.