Наталия Кобилкина се фука с ново гадже

Наталия Кобилкина доказа за пореден път, че съветите, които дава на клиентите си, наистина работят. Само няколко месеца след раздялата със съпруга си, тя вече има мъж до себе си. Двамата се запознали случайно. Психоложката решила да се подложи на терапия след развода, сменяйки обстановката.

Наталия Колбилкина си подарила няколко дни в Банско. Именно там срещнала новия си любим. Той е гръцки гражданин, който има хотел в зимния курорт. Милионерът Такис е собственик на общо 14 хотела, част от които са в Гърция. В южната ни съседка той държи и верига от магазини за козметика.

Гръцкият милионер знаел много добре коя е Наталия Кобилкина и за миг не се поколебал да я заговори. Очарован след първия си разговор с психоложката, той я поканил на среща. В началото тя дори не предполага, че срещу нея стои милионер. Украинката дори платила сметката, тъй като Такис не носел пари в себе си.

След първата им среща милионерът решил да я запознае с майка си. Двете любими жени на Такис си допаднали от първия миг. В момента психоложката е с новия си любим и не крие щастието, което изпитва. Този път тя се зарича, че няма да допусне грешките, които е допуснала в брака си.

[caption id="attachment_469496" align="alignright" width="300"]Наталия Кобилкина Това е новият мъж до Наталия Кобилкина[/caption]

Според нея, причината за краха между нея и съпруга й е фактът, че се е разкрила прекалено много пред него. Скандалната психоложка е решена да скъса с имиджа на мъжемелачка, тъй като счита че той й вреди и е причината да не е щастлива.

Противно на имиджа и славата, които има, Наталия Кобилкина описва себе си като жена, която не обича полигамията. За себе си тя казва, че обича да сменя партньорите си.