Мръсните тайни на Преслава видяха бял свят

Мръсните тайни на Преслава видяха бял свят
5 (100%) 2 votes

Нова порция горещи разкрития за Преслава видяха бял свят

Вечно усмихнатата Преслава, която се оказа мечта за повечето майки на родните ни милионери ергени, е същинска мъжемелачка. Едва ли дамите, които я искат за снаха, имат представа какви ги върши добричлийката.

Още една от любовните афери, в които е била замесена излезе наяве. Тя се оказа замесена в същински любовен четириъгълник. Преси е преспала и с един от приятелите на Анелия, докато той е имал връзка с колежката й. По онова време и Преслава е била обвързана. „Всеки ден“ научи, че докато е била с Бирмата тя е имала паралелна връзка с Калоян Арсенов. Синът на Долорес Арсенова имаше афера с бившата на Коко Динев. Говори, че причина за раздялата им е изкусителката Калина Паскалева.

Но всъщност Преслава лъсна в основата на аферата. Оказа се, че именни тя ги е разделила. Министерският син загубил ума си по нея. Той дотолкова хлътнал, че бил готов да й купи апартамент, както и да я направи своя съпруга.

Но връзката им била пазена в тайна заради Бирмата, с когото Преслава беше близка по онова време. За аферата й с Калоян Арсенов стана ясно едва след като пайнерката се раздели с пернишкия милионер. Тогава тя заби най-добрия приятел на Калоян – младият бизнесмен Христо Попов. Така министерският син остана в сянка, въпреки увлечението си по нея, пише „Всеки ден“.

Преслава

Преслава кръшкала на Бирмата с бившия на Анелия

Към настоящия момент Преси е обвързана със своя колега Фики Стораро. Двамата вече живеят заедно. Синът на Тони Стораро взе ума на добричлийката и тя не се свени да демонстрира близостта си с него пред погледа на Бирмата. Заради връзката с Преси, Фики изпита на свой гръб гнева на Бирмата. Преди няколко месеца гардовете на Станоев го нападнаха в столичен клуб, в резултат от което Фики Стораро осъмна в Пирогов.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар