Фики Стораро разкри режима си за перфектно тяло! (виж го тук)

Фики Стораро разкри режима си за перфектно тяло! (виж го тук)
5 (100%) 1 vote

Фики Стораро отдавна е прочут сред феновете, а и сред колегите си с идеални пропорции!

Синът на Тони Стораро – младият и амбициозен Фики Стораро най-сетне разкри как постига тази мускулатура и фигурата, с която се гордее. Певецът сподели фитнес режима си, както и диетата, която спазва, за да бъде винаги в желязна форма.

Оказа се, че дори и когато е на почивка извън града, Фики Стораро избира да отсяда само в хотели, в които има добре оборудвани фитнес зали. Той тренира всеки ден, с много малки изключения, като програмата му включва следното.

Фики Стораро разкри точната си диета и фитнес режима, с които направи убийственото си тяло

Фики Стораро разкри точната си диета и фитнес режима, с които направи убийственото си тяло

Първо Фики Стораро започва с десет километра кардио на бягаща пътека, после тренира поне час бокс, след това още един час блъска на силовите уреди във фитнеса, а накрая завършва с още петнадесетина минути кардио и разтягане.

Основното за фигурата му обаче е и диетата, която спазва дори и по празници и тя е нисковъглехидратна. Фики Стораро категорично е зачеркнал вредните и калорични въглехидрати от менюто си като почти не се докосва до картофи, тесто, сладки изделия и ориз.

На масата му предимно се среща месо и зеленчуци, а плодове също си позволява, но само преди обед, защото се разграждат по-трудно от зеленчуците, а фруктовата им захар се натрупва в организма и предизвиква пълнеене.

Когато консумира ориз след тежки тренировки, Фики Стораро задължително го съчетава само със зеленчуци като броколи, спанак и други, а често пъти прибавя и гъби към ястието, защото белтъчините в тях са много полезни за режима му.

„Това е, което правя. Не е нещо кой знае колко трудно, но ако не си постоянен и го правиш през пръсти – както диетата, така и тренировките, нищо няма да се получи и само се мориш излишно“, философства синът на Тони Стораро. Ако искате, може да го послушате и да опитате същото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар