Стоянка Мутафова ще претърпи още една операция

Обичаната Стоянка Мутафова, която в началото на февруари ще навърши 94 години, ляга под ножа за пореден път. Точно по Коледа тя претърпя операция на едното си око. От години актрисата има проблеми със зрението, но досега отлагаше наложителната интервенция от страх. Тя се реши на операцията благодарение на куража, който й вдъхна нейна дружка.

Приятелката на Госпожа "Стихийно бедствие" също претърпяла такава операция преди време. Тя успяла да убеди Стоянка Мутафова, че няма нищо страшно и резултатът определено си заслужава.

След като се оперира в края на миналата година, актрисата реши да се подложи на същата манипулация, за да отстрани пердето от другото си око. Операцията й е планирана за началото на месец март.

Заради проблемите с очите звездата претърпя няколко инцидента през последните месеци. Тя падна и си счупи ръката в средата на миналата година. Малко след това отново заради зрителните си проблеми, тя се удари в банята в хотел във Варна. Ударът засегна най-много главата й.

Преди дни тя претърпя поредния инцидент. Актрисата нарани крака си, слизайки от такси. Тя се ударила във врата. Бликащата кръв успяла да паникьоса нея и щерка й. Муки потвърди, че майка й се е контузила на слизане от таксито. Двете жени потърсили помощ в известна столична болница, където на звездата е била поставена ваксина против тетанус. В момента тя е на антибиотично лечение.

[caption id="attachment_468729" align="alignright" width="300"]Стоянка Мутафова Стоянка Мутафова ляга под ножа в началото на месец март[/caption]

Стоянка Мутафова приема философски случващите й се нещастия. Разсъждавайки с Муки, двете стигнали до извода, че вина за това има така наречената Сатурнова дупка. Според астролозите, така се нарича неблагоприятният период, в който изпадаме месеци преди датата на рождения ни ден.

Актрисата е убедена, че това е причината за неблагоприятните събития в живота й през последните месеци, пише Ретро.бг.