Разкош! Вижте къде живеят Григор Димитров и Никол Шерцингер

Разкош! Вижте къде живеят Григор Димитров и Никол Шерцингер
4.43 (88.57%) 7 votes

Същински палат: Вижте къде живеят Григор Димитров и Никол Шерцингер

Григор Димитров и Никол Шерцингер живеят в същински палат. Нашенецът и знойната красавицата се отдават на любовта си далеч от любопитните погледи на папараците в луксозното имение на изпълнителката, научи Клюки.бг.

Никол Шерцингер

Палатът, в който Григор Димитров живее с Никол Шерцингер, има осем спални

Знойната Никол притежава същински палат в тузарския квартал в Лос Анджелис Холивуд Хил. Имението струва скромните 2,5 милиона долара. То разполага с двор от декар и половина. Палатът има осем спални, три бани и тоалетни, просторен хол на две нива и огромен външен басейн.

Преди време красавицата обяви палата си за продажба. Тогава тя все още имаше връзка с Люис Хамилтън и желаеше да премести във Великобритания, за да живее с него. След като отношенията им започнаха да охладняват красавицата се отказа от продажбата на палата и реши да запази. Луксозната къща в момента се е превърнала в любовно гнезденце за нея и Григор Димитров.

Григор Димитров и Никол Шерцингер

Никол Шерцингер и Григор Димитров живеят в същински палат

Единственият недостатък на приказния палата е, че той се намира в съседство до палата на Маша в Ел Ей. Едва ли за Григор Димитров, който в момента има връзка с огнената Никол, е проблем, че живее в съседство с бившата си. Това по-скоро е проблем за Маша, която според слуховете, все още не е приела раздялата с него.

Според твърденията, тенисистът има връзка с певицата от времето, когато все още беше близък с колежката си от Русия. Връзката на Григор Димитров с Маша продължи почти три години. Двамата известно време пазеха раздялата си в тайна, но след това Гришо публично я обяви, заявявайки, че двамата просто са поели в различна посока.

Никол Шерцингер

Къщата на Никол Шерцингер е същински палат

Последните месеци от връзката им дадоха негативно отражение върху кариерата му. За щастие в момента нашенецът отново се носи на крилете на любовта и бележи успех след успех на корта.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Разкош! Вижте къде живеят Григор Димитров и Никол Шерцингер”

  1. jery

    февр. 17. 2017

    Кара ги по адресна регистрация…коя е от другата страна на Маша?

Добавете коментар