Ето какво е общото между Слави Трифонов и Таки

Истината за връзката между Слави Трифонов и Таки излезе наяве. Митичният бос, който от години живее в Дубай планира се завърне в България. След като получи оправдателна присъда той възнамерява да се прибере в родината и лично да поеме бизнеса си. Откакто той не е в България, бизнесът му се ръководи от подставени лица.

Името на бившия висаджия вече се свързва с поредицата от знакови убийства в страната ни през последните дни. Според добре осведомени източници на столичния ъндъграунд Таки е замесен в мократа поръчка срещу Веселин Стоименов. Разстреляният бос, известен с прозвището Дебелия, отклонил милиони левове към сметката си. От години той ръководи голяма част от бизнеса на митичния наркобарон - част от неговите заведения и хотели по морета.

Чрез дела си в офшорна във Великобритания Веселин Стоименов изпирал мръсните пари на Таки, като прибрал десет процента за себе си. Пред Таки той отчитал 30%, но разходите всъщност възлизали на 20%. Разликата от десет процента отивала в джоба на Дебелия.

Преди да се завърне в България, Таки искал да си осигури още по-голямо влияние тук, за да бъде отново недосегаем. Той има планове да влезе в политиката, използвайки подставени лица.

Таки вече е започнал да налива милиони в тази своя идея. Висаджията купува политическо влияние чрез партията на Слави Трифонов. Връзките на Дългия с мафията са известни още от време на Жоро и Васил Илиеви. Слави Трифонов беше много близък с тях. Васил Илиев стои зад финансирането на музикалната компания на Дългия.

[caption id="attachment_468402" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Таки Таки налива мръсни милиони в партията на Слави Трифонов[/caption]

Сега мафиотската групировка финансира проекта на Слави Трифонов, за да може да развива бизнеса си безпроблемно.

Така спонсорите на Дългия вече са двама. Освен Таки, банкерът беглец Цветан Василев също налива пари в проекта му, пише Ретро.бг.