Мария вкара любимия си Християн Гущеров в дългове

Милионерският наследник Християн Гущеров стана длъжник на банките заради Мария. Фолкаджийката вкара любимия си в дългове. Малко след като двамата се венчаха той откупи дълга й към една от банките у нас.

По време на първия си брак Мара Отварачката се сдоби с апартамент в елитния столичен квартал "Лозенец". Покупката за имота е била финансирана чрез банков кредит, който тя и тогавашният й съпруг Митко Андонов изтеглили. Това показва справка в Имотния регистър. Стойността на жилището е 264 000 лв. Малко след като Християн Гущеров направи миньончето своя законна съпруга, той откупи дълга й.

Милионерът е вече е ипотекарен длъжник на банката за същия имот, това показват справките в Имотния регистър, пише Хот арена.

Според информацията в страницата на звездата в Уикипедия, Мария се е развела с Християн още през 2015 година - няколко месеца след като сключи брак с него. В действителност няколко пъти се появяваше информация, че двамата с милионерския наследник са пред развод. Но това се оказаха поредните жълти клюки.

В момента двамата живеят заедно с луксозния дом на Гущеров в "Бояна". Още през 2007 година баща му прехвърли собствеността върху имението. Не веднъж Мария е публикувала фотоси на лукса, в който живее. Луксозното имение разполага с голям басейн на двора.

[caption id="attachment_467963" align="alignright" width="300"]Мария Християн откупи дълга на Мария[/caption]

Сватбата на фолкаджийката с милионера беше едно от най-бляскавите събития на 2015 година. Роклята на булката струваше 30 000 лв, а тази на дъщеря й Марая, която беше нейна шаферка - 5 000 лв.

Тогава се появиха слухове, че Гущеров е платил 30 000 лв, за да се венчае в храм-паметника "Александър Невски", където венчавките и кръщенетата са официално забранени.

Сватбата на Мария ще остане запомнена и с пищната украса и изисканите гурме ястия, с които младоженците изненадаха  гостите си.