Десислава е съсипана след поредното унижение, на което Зарко я подложи

Десислава рухна след поредния удар, който Зарко й нанесе. ММА боецът за пореден път унижи бившата си изгори. Този път той даде на фолкаджийката да разбере, че връзката им е невъзможна и никога няма да се върне. Въпреки, че вината за последния им скандал е изцяло на Десислава, тя е съсипана след случилото се.

Точно преди Коледа бившата двойка се срещна. След края на формата двамата си обещаха, че ще се срещнат навън и ще си поговорят. Фолкаджийката беше тази, която отново направи първата крачка. Десислава пътува до Русе, за да се срещне с любимия си. Двамата имали среща в ресторант в центъра на града. Посетители на заведението станали неволни свидетели на чутовния скандал между бившата двойка, който се разиграл пред очите им.

Зарко крещял като обезумял, а Деси плачела безутешно. Със сълзи на очи изпълнителката се молела на ММА боеца да я изслуша, но той не искал да чуе и думичка от нея. Зарко си взел якето и напуснал заведението без да даде възможност на фолкаджийката да обели и думичка.

[caption id="attachment_467960" align="alignright" width="300"]Десислава Зарко смаза Десислава[/caption]

Причина за скандала между двамата е флиртът на пайнерката с бившия на Преслава. От няколко седмици в медиите се носи упорит слух, че двамата имат връзка. Зарко побеснял, научавайки че Десислава се е хванала точно с Бирмата. Изпълнителката се опитала да му обясни, че за нея случилото се е просто флирт и не означава нищо.

Запознати с отношенията й със Зарко коментират, че този път той няма да й прости. ММА боецът е непреклонен и няма да даде втори шанс на любимата си, категорични са хора от обкръжението му. Този път раздяла му с Десислава е окончателна и това я съсипва, пише ПИК.