Веселин Маринов претърпя тежък инцидент навръх Коледа

Веселин Маринов претърпя тежък инцидент, който едва не му отне живота. Седмица преди Коледа той замина за Германия. Поводът за път пътуването му да там беше свързан със служебен ангажимент. Изпълнителят реши да удължи престоя си в чужбина с една седмица, през която си подари почивка в Алпите. Той отскочи до един от известните зимни курорти в Австрия.

Покорявайки снежните писти, Веселин Маринов едва не загуби живота си. Той изгубил контрол над ските, попадайки в стръмен участък. Певецът се търкалял цял километър надолу, ските му изхвърчали, а краката му оплели един в друг. Веселин Маринов  бил убеден, че това е краят му и няма да се измъкне жив. Търкаляйки се надолу по стръмната писта, той изгубил съзнание.

Той дори не си спомня как е успял да спре и да събере сили да се изправи. Изпълнителят е убеден, че е оцеляването му е същинско чудо, още повече че при подобно падане смъртта си намериха куп известни скиори, пише Ретро.бг.

Наскоро Веселин Маринов направи изповед за личния си живот. Той опроверга твърденията, които се носят за него. Певецът отрече, че е милионер и заяви, че е глупаво някой да мисли, че от тази професия е възможно да се реализират подобни печалби.

[caption id="attachment_467409" align="alignright" width="300"]Веселин Маринов Веселин Маринов се размина на косъм със смъртта[/caption]

Като всеки българин, така и Веселин Маринов сподели, че има кредити. Той не скри, че всеки месец трепери при мисълта, че парите няма да му стигнат, за да погаси месечните си задължения към банките.

Изпълнителят не скри, че се чувства самотен, особено вечер, когато остане сам у дома. Досега само една жена е успяла да му докаже, че любовта наистина съществува в реалния живот, а не само в песните му.