Алена направи мрачна прогноза за предстоящата 2016 година

Известната астроложка Алена направи предсказание за идната 2016 година. Въпросът, който силно вълнува целия свят, е дали ще продължат терористичните атаки. Според астроложката, това е само началото. Теростичните атаки, на които станахме свидетели през изминалите месеци, са само репетиция за това, което предстои, убедена е Алена.

През 2016 година не са изключени не само междуличностни, но и междудържавни конфликти, които са обусловени от пагубното влияние на Марс и на числото девет, под чийто знак ще премине годината.

Алена е категорична, че между Турция и Русия няма да има война, но южната ни съседка ни ще плати прекалено висока цена за свалянето на самолета. Астроложката заяви, че и в този случай, високата цена ще плати обикновеният турски гражданин, а не управниците на страната.

Убийства, физическа саморазправа между големи маси не са изключени. Хора, родени под знака на Овен, не бива да бъдат допускани до ръководни постове, тъй като присъствието им на управленски постове ще доведе до хаос в целия свят и раздори, които ще продължат дълги години напред.

[caption id="attachment_467053" align="alignright" width="300"]Алена Алена вещае тежка 2016 година[/caption]

Алена е убедена, че жертвите в Париж са част от кармичната разплата. Те са платили с живота си за греховете на управниците на тяхната държава.  Следващите двеста години ще бъдат белязани от размирни събития и ако човечеството не си вземе поука от случващото се в момента, на планетата ще останат само шепа хора, които ще се пречистят духовно.

Първата война от този цикъл вече е факт, убедена е Алена. Той е войната на религиите, която вече започна. Ако не си вземем поука от случилото се досега, последствията ще бъдат страшни.

Не само отделни личности, но и цели народи ще платят за греховете си през 2016 година, пише БЛИЦ.