Тежък проблем измъчва Константин, близките му са безсилни

Тежка драма измъчва Константин, но за съжаление близките му са безсилни. Надя е притеснена за съпруга си.

Коцето прекарва по-голяма част от денонощието в нощните клубове и това за съжаление вече дава негативно отражение върху здравето му. Изпълнителят е започнал да оглушава и чува много трудно. Потърпевши от това, разбира се най-близките му хора. Заради слуховите проблеми Коцето увеличава телевизора на макс, когато е у дома. Силния шум е не поносим не само за двете му деца, но и за неговата съпруга.

Надя е отчаяна и вече е вдигнала ръце от проблема на Константин. Изпълнителят все още не е потърсил помощ от специалист, но тъй като състоянието му се влошава с всеки изминал ден е въпрос на време много скоро той да сложи слухов апарат, пише Хот арена.

Преди два месеца Константин изпита за втори път най-голямото щастие в живота си. Изпълнителят стана баща за втори път. Съпругата му Надя го дари с прекрасно момченце на име Александър. Въпреки очакванията малкият да се роди по време на турнето на баща си в Америка, той реши да изчака завръщането му в България.

Наследникът на Константин се появи на бял свят малко след като Константин се прибра от Америка. Десетки негови колеги побързаха да му честитят щастливото събитие, пожелавайки много здраве, щастие и щастливи мигове на цялото му семейство.

[caption id="attachment_466708" align="alignright" width="300"]Константин Надя е притеснена за здравето на Константин[/caption]

Преди шест години Надя дари Константин с очарователно момиченце. Малката дъщеричка на певеца носи името на своята баба по бащина линия - Марияна.

Малко след раждането й изпълнителят сподели, че мечтае за син и се надява скоро съпругата му да го дари и с мъжка рожба. Ето че няколко години след това желанието му сбъдна и той стана мъжки татко.