Антония Петрова е на път да загуби всичко, което има

Тежка драма съсипва Антония Петрова. Случващото се е голям удар за нея. Миската, която постоянно парадира с високия си стандарт на живот, е на път да загуби всичко. Мисълта, че може да остане без пукнат лев я съсипва.

Причината за това са неуспешните бизнес дела на съпруга й. Само за година руснакът е профукал цели три милиона, инвестирайки в неизгодни сделки с недвижими имоти по родното Черноморие. Инвестицията му така и не се възвърна и той загуби вложеното.

Бередин е участвал в още един неуспешен мащабен проект, от който загуби още половин милион лева. В неуспешното бизнес начинание той си партнира с бащата на Антония Петрова. Двамата инвестирали в родния град на миската Перник. Любимите мъже на блондинката инвестирали в техника за поддръжка на пътна настилка, надявайки се, че ще се спечелят голяма обществена поръчка.

За съжаление и този път на богатия руснак не му провървяло и загубил инвестираната сума.

Няколко от фирмите му са изпаднали в несъстоятелност и поради забавени плащания срещу него се водят няколко дела.

Наскоро той загуби и своя дял в консервната фабрика в Шри Ланка. Той бил принуден да продаде акциите си на безценица, тъй като имал непогасени задължения.  Купувач е един от останалите съдружници.

[caption id="attachment_465893" align="alignright" width="300"]Антония Петрова Антония Петрова е на път да загуби всичко, което има[/caption]

Появата на Антония Петрова като коментатор в лайфовете на Биг Брадър от самото начало предизвика съмнения, че финансовото положени на семейството не е цветущо. Там тя получава хонорар от 100 лв. и стриктно следяла плащанията от страна на продуцентите.

Наскоро съпругът й бил засечен в столична заложна къща, където заложил цяла торба с бижута. Руснакът се нуждаел спешно от 20 000 лв и единственият вариант да ги получи бил да заложи бижутата на съпругата си.