Ясновидката Щерона Ваклушева разкри причината за смъртта на Тодор Живков

Ясновидката Щерона Ваклушева от старозагорското село Мирово, разкри интересни факти за Тодор Живков. Преди две години врачката загуба внука си в зловещата катастрофа в река Чая, където се преобърна БМВ с четирима младежо. Внукът на врачката не я послушал да не тръгва с автомобила си. Само преди няколко дни той открил по колата си мазни следи от четири изрисувани с ръце кръста.

Въпреки, че гадателката не успяла да предотврати трагедията в семейството си, тя спасила живота на Тодор Живков. Възрастната жена го описва като невероятен човек, готов на всички за другите. Тя не крие, че до днес е жива благодарение на него. Баба Щерона отгледала сама шесте си деца.

Първата й среща с него била след като останала без работа. Цели два дни тя чакала пред вратата му да се срещне с него. Щерона се оплакала на държавния глава, че е останала без работа и няма как да се грижи за децата си.

Тодор Живков я попитал защо е била уволнена. В книжката й било записано само, че я освобождават по член "и". Жената мислела, че причината за това е болничния, който ползвала. Оказва се под въпросния член, според директорите на фабриката, където работела, се крие нарушение, а именно че в обедната почивка събирала гъби.

Тодор Живков разпоредил проверка по случая и директорите, изгонили жената от работа, били уволнени. Щерона не крие, че тя също се отблагодарила подобаващо на комунистическия вожд, спасявайки живота му.

[caption id="attachment_465386" align="alignright" width="300"]Тодор Живков Тодор Живков умрял от магия, убедена е врачката[/caption]

След случилото се вечерта тя имала пророчески сън . Видяла как мъж слага тротил в обувките на друг мъж. Тя веднага предупредили близките на Тодор Живков и предотвратила зловещия атентат срещу него.

Ясновидката е убедена, че той е починал от магия. Вероятно е бил напръскан с омагьосана вода, След катастрофата на Людмила Живкова, при която тя едва оцеля, врачката открила магия на бюрото й, пише Ретро.бг.