Лили Иванова ще прибере рекорден хонорар по празниците

Тази година Лили Иванова ще прекара празниците, работейки. До края на 2015 година тя ще прибере 100 000 лв. В навечерието на 2016-та тя ще прибере още 60 000 лв. Толкова е хонорарът й концерта в НДК. На сцената ще се изявят още Васил Найденов и Азис.

Примата подготвя и коледна фотосесия, за която е решила да даде всичко от себе си, за да се получи добре. Ретро.бг научи, че тя е останала в студиото в "Дружба", където текат снимките, цели 0сем часа. Това е нетипично за Лили Иванова тя никога не е работила толкова дълго. Обикновено отделя 3-4 часа на професионалните си ангажименти и задължително се прибира у дома следобед. Този път звездата останала до привечер в студио, след което била откарана до дома си от своя личен шофьор.

Приближеният й Иво я обгрижва денонощно. Първоначално той беше нает от звездата, за да й асистира. Двамата се сближиха до толкова, че Лили Иванова дори му предостави собствена стая в дома си.

От скоро Иво има и помощници и вече е единствено шофьор на изпълнителката. Антураж от 4 души се грижи денонощно за нея. Освен младия асистент, Лили Иванова е охранител. Към персонала, грижещ се за комфорта й има домашна помощница и иконом.

[caption id="attachment_465032" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова с хонорар от 100 000 лв за празниците[/caption]

Във въпросния ден, когато е била засечена от папараци на "Ретро" в столичния квартал "Дружба" тя е била заедно с шофьора, гарда и асистента си. Звездата напуснала студиото не само видимо изморена, но и много ядосана, отбелязва изданието.

Впечатление прави и новата визия на шофьора й, който вече прилича на представител на хай-лайфа. Гологлавият Иво вече е оформил косата си в прилежна прическа и е променил стила си на обличане, пише Ретро.бг.