Бирмата пред фалит заради Преслава

Бившият любим на Преслава - Бирмата е на път да обяви фалит. Заради увлечението си към фолк дивата той вероятно ще се прости с част от бизнеса си. От две години той е зарязал напълно бизнеса си и това, което го интересува, е единствено Преслава.

Очевидно е, че той е отклонил големи суми от дружествата си, за да задоволи всички капризи на бившата си изгора. "Евро тайм"- една от фирмите му напълно е спряла да обслужва задълженията си към ОББ.

Дружеството дължи на банката 150 000 евро. Представител на финансовата институция се е свързал с него, за да обсъдят вариантите за погасяване на задълженията и последствията, произтичащи от отказа му да го направи. Въпреки риска да бъде обявено на публична продан част от имуществото му, той отказва да преговаря с банката.

Според запознати, има вероятност той умишлено да фалира фирмите си и да ги използва за пране на пари.

Не по-малка е вероятността той наистина да е закъсал за пари и покрай увлечението си към Преслава да е останал без пукната стотинка.

"Евро тайм" не е единствената фирма на Георги Станоев, която има финансови затруднения и проблеми с ликвидността.

Всъщност той е наследил цялото си богатство от своя баща. Той натрупал милиони в годините на прехода от търговия на дрехи. За съжаление Бирмата не успя да опази наследството си, коментират запознати с финансовите му проблеми.

[caption id="attachment_464905" align="alignright" width="300"]Бирмата Преслава фалира Бирмата[/caption]

Твърди се, че заслуга за фалита му има и увлечението му към белия прах. Друг слух гласи, че той е една от големите риби на пазара в столицата.

Твърди се, че Преслава също е залитнала по порока и това е причината тя да свали цели 20 кг. Откакто не е с Бирмата тя не е докосвала белия прах, пише "Всеки ден".