Ани Цолова кръшка от работа, но не и от фитнеса

Ани Цолова не пропуска тренировка във фитнеса. Дори и болна тв водещата спортува редовно. Тя прекарва дните си в болнични не у дома в леглото, а във фитнес залата видя "Ретро". Папараци на изданието щракнаха тв водещата в крачка.

Миналия понеделник тя отсъства от работа. Още тогава Виктор Николаев заяви, че води предаването сам, тъй като екранната му половинка е болна. Тв водещият обясни, че коварен грип е тръшнал колежката му. Ани Цолова пипнала вируса от сина си Калоян, който ходи на училище и често боледува.

[caption id="attachment_464837" align="alignright" width="300"]Ани Цолова не се вслушва в препоръките на лекарите Ани Цолова не се вслушва в препоръките на лекарите[/caption]

Честите боледувания на наследника й са причината тя често да кръшка от работа през зимния сезон. И миналата година на Виктор Николаев често му се налагаше да води сам предаването, тъй като болната Ани отсъстваше.

Миналия понеделник папараците на изданието я засякоха пред фитнес залата. Въпреки казаното от Виктор Николаев, че докторът препоръчал на Ани Цолова да не мърда от леглото, тв водещата очевидно е решила да не се вслуша в препоръките му.

Откакто е в Нова тв, тя обръща по-голямо внимание на външния си вид. Ани Цолова не само отслабна драстично, но и промени прическа, грима и облеклото си.

[caption id="attachment_464838" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова пред фитнес залата[/caption]

За да запази резултатите от диетата си, тв водещата дори започна да спортува активно. Очевидно тя е решила да се придържа към този режим, каквото й да струва това. Дори и когато е болна и не е в кондиция, тя не отлага тренировката във фитнеса и прави всичко възможно да запази новата си фигура.

Тв водещата дълго не успяваше да смъкне килограмите, натрупани от бременността с Калоян, но след като се прехвърли в Нова тв реши да се заеме сериозно с проблема.

Ани