Феновете на Андреа се питат какво се случва с нея

Андреа се промени до неузнаваемост и очевидната й промяна е причината феновете й да си зададат въпроса какво се случва с нея. Тази неделя в предаването на Николета Лозанова беше излъчено интервю с нея. Андреа буквално не приличаше на себе си и това направи впечатление на всички зрители.

Не само лицето на изпълнителката беше подпухнало, но и цялото й тяло изглеждаше такова. Изпълнителката изненада и с облеклото си. Тя обикновено залага на предизвикателни тоалети, но този път се появи с панталон и сако.

Освен подпухналото й лице, подпухнал изглеждаше и бюстът й. Зрителите коментират, че причина за това не е поредната процедура за поставяне на силиконови импланти и по-вероятно е причината за подпухналостта на изпълнителката. Причините за новата й визия са - или е бременна, или просто е напълняла покрай стреса.

Фенове на блондинката коментират, че първата причина е по-вероятна. Още, когато Андреа заяви, че напуска компанията, за която работи, феновете й заподозряха, че най-после е решила да дари Кубрат с дете. Досега фолкаджийката заявяваше, че не е готова да се посвети на майчинството.

Почитателите й коментират в мрежите, че тя изглежда като жена в първите месеци от бременността. Ако това е така, първите месеци от бременността й ще бъдат изключително тежки за нея. През последните седмици певицата е подложена на силен стрес. Тя взе важното решение да напусне компанията, от която е част от началото на певческата си кариера.

[caption id="attachment_464265" align="alignright" width="300"]Андреа Бременна или напълняла е Андреа?[/caption]

Освен стреса покрай напускането, графикът й през идните седмици е много натоварен. До края на годината графикът й е пълен и тя има участие почти всяка вечер.

Не по-малко вероятна и е другата версия за вида й. Андреа има проблеми с теглото и много бързо качва килограми, когато се отпусне. Вероятно покрай стреса е пренебрегнала диетичния си режим, пише "Всеки ден".