Венелин Петков проговори след скандала, който избухна около него

Венелин Петков проговори след компромата, в който изплува името му. Шефът на новините по бТВ опроверга твърденията, че изпитва влечение към индивиди от неговия пол. По повод появилата се в медиите информация той се обърна чрез фейсбук до всички "щастливи" момченца, които ежедневно му пишат в мрежата.

Телевизионерът заяви, че ще трябва да ги разочарова, но трябва да опитат късмета си някъде другаде, тъй като той не си пада по мъже. Повод за изказването му станата разкритията, който фолк певецът Раян направи за него. Фолкаджията заяви, че получил покана за среща лично от Венелин Петков. Той разказа, че телевизионерът го открил в мрежата "Грайндер", в която се регистрират потребители, които желаят връзка с хора от техния пол.

Раян разказва, че Венелин Петков му предложил да излязат за по чаша вино. От самото начало гласът му се сторил познат на изпълнителя, но едва след като видял лицето на телевизионера го разпознал.

Двамата се срещнали в ресторант в близост до НДК. Венелин Петков не скрил от Раян, че работи наблизо. Единственото, за което го излъгал, било името му. Бившият на Гена Трайкова се представил на фолкаджията като Ники.

Изпълнителят разказва, че шефът на новините е много скучен човек. По време на срещата им той говорил през цялото време за книгите, който харесва. Венелин споделил с Раян, че преди време попаднал на произведенията на авторка, които променили целия му живот.

[caption id="attachment_464210" align="alignright" width="300"]Венелин Петков Венелин Петков отрече за казаното от Раян[/caption]

Неизвестният певец сподели, че ако не е знаел кой е Венелин Петков, би го помислил за последовател на Яхова заради начина му на мислене.

Бившият новинар опроверга и казаното от Раян и заяви, че никога не се е представял с фалшиво име, пише "Всеки ден". Досега името на Венелин Петков се свързваше с дългогодишната му любов към Гена Трайкова.