Любо Нейков е поредната известна личност у нас, която не се съобразява с родното законодателство

Комикът Любо Нейков нарушава закона, въпреки предупрежденията. Продуцентът е само една от известните личности у нас, които не се съобразяват с родното законодателство. Въпреки, че многократно е бил предупреждаван от полицията да премахне тъмните перденца от прозорците на джипа си, той не само че не ги е махнал, но и ги ползва редовно, научи "България днес".

Комикът, който има личен шофьор, се придвижва като кралска особа. Тъмните пердета в луксозния му джип винаги са спуснати до долу. Той прави всичко възможно да опази личното си пространство от любопитните погледи на околните, особено когато в джипа са съпругата и дъщеря му.

Още по-фрапиращ е полицейският пропуск, който той е залепил на предното стъкло на возилото. Преди време Любо Нейков се сдоби с него с цел да бъде допускан навсякъде.

Комикът е оборудвал джипа си и с камера, която също е монтирана на предното стъкло. Той твърди, че устройството за видеонаблюдение му е необходимо, за да наблюдава колите зад него. Впечатление прави и устройството, приличащо повече на телевизор, което също е монтирано на таблото на джипа, пише Хот арена.

[caption id="attachment_464111" align="alignright" width="300"]Любо Нейков Любо Нейков нарушава закона[/caption]

Любо Нейков пази всичко възможно близките му да не стават медийни личности. Поради тази причина той избягва да почива в родината. Предпочитана дестинация за лятната му ваканция е Гърция. Миналото лято той се сдоби с вила край морския бряг на остров Тасос. Имотът на комика разполага с обширен двор с барбекю и басейн, от който се излиза директно на плажа.

От години Любо Нейков инвестира спестяванията си в недвижими имоти и приходите, които те му носят, са значителна част от доходите му. Публична тайна е, че продуцентският бизнес на комика не върви никак добре.