Животът на Гергана Малкоданска белязан от драматична тайна

Чаровната синоптичка на Нова тв Гергана Малкоданска крие драматична тайна. Животът на красавицата, която от една година чете прогнозата за времето в ефира на частната медия, не бил никак лек. Трагедията, която се е случила в семейството й, бележи завинаги живота й. Гери е израснала, лишена от бащина подкрепа. Когато била едва на седем години, тя загубила своя баща.

Синоптичката и брат й били отгледани от тяхната майка, която направила всичко възможно да не усетят липсата на баща. Въпреки трагедията семейството останало задружно. Когато е едва на 14 години, синеоката красавица спечелила титлата "Супермодел на България". Това се случило в деня на рождения ден на баща й. Още тогава Гери приела спечелването на титлата като знак, че това е нейното призвание и трябва да продължи да се развива в тази насока.

Гергана Малкоданска страдала от комплекси, че няма правилна стойка и походката й не е грациозна. Успяла да го преодолее благодарение на своята майка и на курса, на който я записала.

След като печели титлата на конкурса за красота, плевенчанката заминава за столицата, където работи за "Визаж". Първата й изява пред камера е свързана именно с ангажиментите й като модел. Няколко години по-късно тя започва работа в Нова тв като репортер. От година тя чете прогнозата за времето. Отскоро дори се носи слух, че тя е евентуалната заместничка на Гала.

[caption id="attachment_464079" align="alignright" width="300"]Гергана Малкоданска Гергана Малкоданска загубила баща си едва на седем години[/caption]

Въпреки, че Гергана Малкоданска не обича да говори за личния си живот, за връзката й сина на Ахмед Доган - Демир се знае отдавна. Макар, че често я наричат снахата на Доган, тя дори не познава бъдещия си свекър. Причината е, че Демир все още не я представил официално на семейството си.

Синоптичката отрича и слуховете, че е започнала работа в Нова тв благодарение на връзките, които има, пише Хот арена, цитирайки "Уикенд".