Дарина Павлова е на седмото небе от щастие

Дарина Павлова сподели радостната вест с приятелите си в мрежата. Бизнес дамата не може да си намери място от щастие. Тя стана баба на малката Алба. Преди ден щерка й Венцислава дари живот на първородната си дъщеря. Преди няколко месеца тя вдигна пищна сватба със сина на заможен арабски бизнесмен.

Щастливата баба пожела много здраве и щастие на внучка си. Тя е възхитена от факта, че Алба е само на два дни, а вече се усмихва. Мадам Мулти публикува и снимка на малката красавица.

Венцислава се запознала със съпруга си Тарек Микнас в Дубай. След като завършва висшето си образование по икономика в САЩ, тя се установила в арабската държава. Тарек също е завършил бизнес комуникации в Лос Анджелис. Веднага след завършването си той започнал работа в една от водещите компании в САЩ, занимаваща се с реклама.

Въпреки, че родителите му са заможни, той предпочита сам да си осигури високия стандарт на живот. Именно това негово качество привлякло най-силно щерката на Дарина Павлова. Не веднъж пред дружките си тя е споделяла, че в Тарек най-много й харесва, че е амбициозен и постоянно търси нови възможности, пише БЛИЦ.

Влюбената двойка подписва два пъти брак. Първата им сватба, която не е толкова пищна е в Кипър, Лимасол, където двамата се врекли във вярност един на друг единствено в присъствието на няколко свои приятели.

[caption id="attachment_464017" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова стана баба[/caption]

Второто сватбено тържество, което беше всъщност същинската сватба, се състоя във Флоренция. Дарина Павлова се зае изцяло с организацията на щастливото събитие. На сватбата присъства и биологичната майка на Венцислава - Антоанета, която е първата съпруга на Илия Павлов.

Въпреки, че Венци не е родна дъщеря на Мадам Мулти, между тях двете връзката е много силна, тъй като на практика Дарина Павлова е тази, която е я отгледала.