Преслава започна опасна игра

Фолк фурията Преслава играе опасна игра, от която изходът вероятно няма да бъде благоприятен за нея. Пайнерката преследва бившия с една единствена цел - да го дразни.

Това разкри Хот арена. Изпълнителката покани новия си любим на вечеря в любимия ресторант на Бирмата. Тя знае много добре, че това е мястото, където пернишкият милионер се отбива всеки ден. Но зла участ същия ден той не се отби в ресторанта.

За "съвпадението" става ясно от фотосите, които двамата са качили в мрежата. Бирмата е качил снимка, на която е с приятели в ресторанта. Преслава също е качила фотоса от семейната вечеря с близките на любимия й, пише Хот арена.

Очевидно е, че връзката й с Фики Стораро върви повече от добре, както и това, че тя се разбира страхотно с родителите. Преси е успяла да влезе под кожата на майката на Фики и това е видно от снимката. Изпълнителката беше близка и с майката на бившия си - Лидка Станоева.

[caption id="attachment_463423" align="alignright" width="231"]Преслава Преслава на вечеря с Фики и семейството му[/caption]

Двете дами бяха почти неразделни. Лидка дори се застъпваше винаги за Преслава в скандалите й с Бирмата. Това не продължи дълго.

Малко след раздялата им тя преустанови всякакъв контакт с бившата на сина си. Лидка дори помоли Преси да преустанови опитите си да дразни сина й. Напрежението между тях ескалира след поредният екшън в Слънчев бряг, когато пернишкият милионер беше задържан.

Въпреки твърденията на Преси, че той я преследва, "съвпадението" с ресторанта доказва точно обратното. Очевидно е, че тя прави всичко по силите си да го предизвика. Но може би Георги Станоев вече си е взел урок и няма да подаде на провокациите на бившата си.

Малко след финала на шоуто, в което пайнерката участва, стана ясно, че те вече живее с Фики Стораро. За сега Преслава не е заявила официално, че двамата са двойка, но от държанието й към него, става ясно, че това е така.

[caption id="attachment_463424" align="alignright" width="267"]Бирмата Бирмата на вечеря с приятели в същия ресторант[/caption]