Американският гадател Едгар Кейси, по-известен като Нострадамус на 20-ти век, със сензационни пророчества

Пророчествата на американския гадател Едгар Кейси в началото на миналия век, звучали като сюжет за фантастичен филм, но едва сега стана ясно, че всичко казано в тях е истина. Руски медиите припомниха казаното от известния гадател.

Той предсказал с точност датата, на която ще избухне Втората световна война. Немислимо звучали и останалите му пророчества. Той заявил, че ще се появи еврейска държава, а Индия ще стане независима.

Анализатори на ръкописите му, написани преди повече от 50 години, установили, че голяма част от тях вече са се сбъднали, а други предстои да се сбъднат. Американският гадател познал и падането на комунистическия режим, което според думите му е трябвало да се случи до края на миналия век.

Най-впечатляващо е предсказанието му за Русия. На картата той оцветил бившата СССР и цяла Западна Европа в червено. Според казаното от Кейси, Русия ще преживее голяма криза, но въпреки трудностите страната ще бележи възход. Той е предсказал още, че някога надеждите на целия свят и очакванията ще бъдат насочени именно към Русия. Страната ще има вожд, на когото никой няма да посмее да се противопостави.

[caption id="attachment_463413" align="alignright" width="289"]гадател Американски гадател предсказал, че някога целият свят ще разчита на Русия[/caption]

Целият свят ще има очаквания към бившата бившата съветска република. Това ще се случи във времето, когато хората ще започнат да живея за ближния си, а не за себе си.

Американският гадател заявил, че някога Западен Сибир ще се превърне в световен лидер и ще спаси света от много беди. Това ще случи, когато ръководството на страната поеме силен мъж, на когото никой няма да има смелостта да се противопостави.

Едгар Кейси е оставил голямо и за съжаление все още недооценено наследство на народа си. Експерти, занимаващи се с разшифроването на част от неговите почти 15 000 предсказания, че много от тях предстои да се сбъднат, пише Блиц.