Роднина на Здравко от "Ритон" разкри най-големите му тайни

Вълко Герчелчев, който е вуйчо на Здравко от "Ритон" разкри най-интимните му тайни. Покрай участието на дуета във ВИП Брадър станаха публично достояние семейните драми на двамата изпълнители с техните родители. Но така и не стана ясно каква е причината за това.

Вуйчото на изпълнителя разкри каква е причината за непреодолимата ненавист на Здравко към биологичния му баща. Родителят на изпълнителя  се казва Цоко Желязков. Той работил към офицер в службата във видинското село Кулата.

Здравко от "Ритон" бил едва на седем години, когато баща му загубил работата си. Тогава неговата съпруга Нонка - майката на певеца заставила Цоко да замине за столицата, за да учи право. Въпреки, че бившият офицер не бил съгласен, съпругата му успяла да го убеди и той заминал за София.

В столицата се запознал с дама, която успяла да открадне сърцето му. Заради нея Цоко зарязал семейството си и никога повече не потърсил нито Здравко, нито майка му. След случилото се Здравко намразил баща си и до днес той не може да му прости, че го е зарязал като дете.

[caption id="attachment_463406" align="alignright" width="300"]Здравко от "Ритон" Здравко от "Ритон" мрази баща си[/caption]

Певецът има двама братя от втория брак на баща му. Въпреки, че не поддържа връзка с родителя си, той се познава с двамата си братя, които са известни столични адвокати.

Подобна е ситуациията и в семейството на Катя от "Ритон" разказа Вълко Гергелчев. Той опроверга и твърденията, че съпругата на Здравко е простила на майка си. Двете не си говорят от деня на сватбата на звездната двойка.

Причината за това е наглата постъпка на родителката на Катя. В деня на сватбата свекървата на ритонката й подарила всичките си златни накити, но тя така и не успяла да им се порадва, тъй като майка й ги прибрала и отказала да й ги върне. Това е причината до ден днешен изпълнителката да не разговаря с родителката си.