Вижте какво каза Зорница Линдарева за Християн Гущеров

От няколко седмици в медиите се носи упорит слух, който твърди, че Зорница Линдарева е в основата на развода на Християн Гущеров и Мария. Моделката със скандална репутация заяви пред "Шоу", че това е поредната клюка, която няма нищо общо с истината. Тя каза, че никога досега не се е срещнала с Християн Гущеров. Още повече, че тя дори не го познава.

Знае кой е и как изглежда единствено от жълтите сайтове, които коментират брака му с Мария. Тя допълни, че не се познава лично със съпруга му, но и е много симпатична и се чувства неловко след тези твърдения.

Зорница Линдарева сподели, че понякога я обземат съмнения, че медийната атака срещу нея е преднамерена и зад всичко това стои човек, който много я мрази. Тя допълни, че не желае да се натоварва с подобни мисли и не се замисля кой е този човек.

Моделката допълни, че всяка една публикация, която излиза за нея, я представя в негативна светлина. Брадърката разказа, че столично издание е публикувало статия за нея, в която пише, че припаднала в супермаркет. От написаното става ясно, че Зорница Линдарева влязла почерпена в магазина, за да си купи вино. Тя заяви, че това е поредната грозна клюка и от месеци не е близвала алкохол.

[caption id="attachment_463393" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева отрече, че се познава с Християн Гущеров[/caption]

Зорница Линдарева опроверга и слуховете, че има интимна връзка с Любо Ганев. Тя допълни, че двамата са добри приятели, но не го е виждала от година, тъй като през по-голямата част от времето той е в чужбина.

Тя коментира и твърденията, че е виновна за разпадането на брака на Тачо с Жени Калканджиева, заявявайки че знае какво се случва между тях. Брюнетката заяви, че не изпитва нищо към Манов и в момента двамата са добри приятели, пише БЛИЦ.