Светлана Василева проговори за отношенията си с Преслава

Моделката Светлана Василева проговори за отношенията си с Преслава. Още в началото на сезона стана ясно, че те са много добри приятелки. Неочаквано в отношенията им настъпи обрат и дори Преслава заяви, че блондинката няма собствено мнение.

Моделката сподели пред Блиц, че не за пръв път в отношенията им има разрив заради намесата на трети човек. Тя отказа да уточни кой е този човек, но допълни, че често се случва заради интриги да разваля отношенията с приятелките си.

Светлана заяви, че с пайнерката вече не са толкова близки, колко са били преди. Блондинката допълни, че участието във формата я е променило до неузнаваемост и тя вече не се вслушва в мнението на другите, а единствено във вътрешния си глас.

Светлана Василева сподели, че наскоро получила покана за участие в предаване, в което е трябвало да коментира отношенията на известна двойка. Без да се замисли тя отхвърлила предложението. Брадърката заяви, че не желае името й да се забърква в подобни интриги.

[caption id="attachment_463376" align="alignright" width="300"]Светлана Василева Светлана Василева заяви, че с Преслава вече не са близки[/caption]

Тя коментира и отношенията си с Моника Валериева. Още преди старта на шоуто се знаеше, че двете са във вражда заради мъж. Светлана Василева отказа да коментира дали това е истина или не и единствено заяви, че мнението й за Моника много се променило благодарение на ВИП Брадър. В шоуто тя имаше възможността да общува с брюнетката и да я опознае.

Блондинката сподели, че не се срамува от това, че не знае столиците, но се похвали, че е успяла да ги научи благодарение на Ернестина Шинова. Тя заяви, че не е важно какво образование имаш, а какво носиш в сърцето си. Моделката опроверга и твърденията, че е имала връзка с пълен и много заможен господин.

Брадърката даде за пример хората с няколко висши образования, които не знаят да обичат. Тя допълни, че хората, с които би останала приятелка са дует Ритон, Ернестина Шинова, Гъмов и Богданов, пише Блиц.