Лична драма съсипва Соня Колтуклиева

Тежка драма измъчва Соня Колтуклиева. Журналистката има сериозен проблем, който не може да разреши. От години тя има проблеми с косата и това я съсипва. Проблемът й не само не се решава, но и става по-сериозен. Косата на блондинката прогресивно намалява. Тя опитала какви ли не методи да се справи с проблема, но уви без резултат.

Журналистката решила да пробва дори прочутите маски с тривитаминол, но и това не дало резултат. Заради постоянното третиране косата й оредява със светкавична скорост. Тя опитала и всички всевъзможни природни средства за възстановяване на косата, но и това не дало желания резултат.

Запознати с драмата на журналистката разказват, че това много я измъчва. Откакто има този проблем, тя не е на себе си. Блондинката дори прибегна до актуалните през последните години екстеншъни. Но съжаление дори те не са в състояние да замаскират проблема, който я съсипва с всеки изминал ден.

Соня Колтуклиева се отказа и от екстеншъните, които не само, че не решиха проблема, но и го задълбочиха още повече. В резултат от тежестта им косата й започнала да каже с още по-голям интензитет.

Брадърката има още един проблем, който я измъчва не по-малко от оплешивяването. От няколко години тя има и метаболитен проблем. Пред брадърите тя сподели, че каквото и да сложи в устата си, веднага й се лепи по ханша.

[caption id="attachment_463351" align="alignright" width="300"]Соня Колтуклиева Соня Колтуклиева оплешивява[/caption]

Още с влизането си в Къщата тя се залепи за Борислав с молба да започне да тренира с него. Соня Колтуклиева тайничко се надява, че съветите му ще й помогнат да се втали и ще излезе от Къщата променена до неузнаваемост.

Тя е решила да вложи хонорара си от формата в иновативен метод за присаждане на коса, който никак не е евтин. Журналистката се надява, че благодарение на този метод ще успее да прикрие оплешивяването си, пише Блиц.