Слави Трифонов изпитва срам от миналото си

Най-богатият шоумен у нас - Слави Трифонов се срамува от миналото си. Дългия се опитва да запази в тайна периода от живота си, в който не е бил известен и избягва да говори за това. Въпреки желанието му да скрие това, факт е, че той не винаги е бил богат.

Преди да придобие популярността, благодарение на която е най-богатият шоумен у нас, учиндолецът е живеел не просто скромно. Той нямал финансовата възможност да задоволи най-елементарните си нужди. Запознати разкриха, че Слави Трифонов е бил много беден и не можел да си позволи да се храни с храната, която желае. В менюто му присъствала предимно традиционното българско ястие - шкембе чорба.

Днес Дългия не само, че не пропуска възможност да изтъкне, че ненавижда шкембе чорбата, но и парадира с финансовите си възможности. Пред приятели той обича да се хвали, че може да си позволи да се храни по десет пъти на ден в най-изисканите ресторанти в света. Разбира се, той не пропуска да изтъкне, че всичко това е постигнал сам и дължи охолния си начин на живот на своя невероятен талант, пише ПИК.

[caption id="attachment_462746" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов се срамува от миналото си[/caption]

Наскоро Слави Трифонов дори заяви, че има намерение да влезе в политиката. За никого не е тайна, че той е най-успешният тв водещ у нас. Вероятно тази популярност и обичта на феновете му бъдат от голяма полза в начинанието да влезе в политиката.

Дългия не веднъж досега е разкривал публично намерението си да навлезе в мътните води на политиката. Едва ли това е проблем за човек с неговите финансови възможности, коментират запознати.

За съжаление известният шоумен не може да се похвали с успехи в личния живот. Скоро той ще навърши 50 години, но въпреки това все още не е открил жената, с която да създаде семейство.