Ето какво свързва Дарина Павлова и Къванч Татлъту

Светски хроникьори замесиха името на Дарина Павлова с това на Къванч Татлъту. Позовавайки се на свои източници "Телеграф" разкри какво е общото между двамата. Въпреки, че Мадам Мулти има афинитет към по-млади и привлекателни мъже, какъвто е очарователният турски актьор, тя няма любовна афера с него.

В началото на следващата година турският Брад Пит, както наричат Къванч Татлъту, ще пристигне у нас заради Дарина Павлова. Милионерката го поканила да отседне в хотела й в Боровец, колкото дълго желае. Това е сватбеният й подарък към синеокия красавец, пише Ретро.бг.

В южната ни съседка упорито се носят слухове, че в първите дни на 2016 година той и половинката му ще се врекат във вярност един на друг. Звездата от хитовия сериал "Забраненият плод" има връзка от две години със стилистката Башак Дизер. Бракът им ще бъде първи за актьора и втори за неговата бъдеща съпруга, която вече е преживяла един развод.

Нито един от тях двамата за сега не е отрекъл или потвърдил вестта за предстоящата им сватба. Единствено сестрата на Къванч Татлату - Мелиса категорично отрича тази информация. Тя твърди, че брат й половинката му не планират сватба.

[caption id="attachment_462537" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова и Къванч Къванч Татлъту пристига в България по покана на Дарина Павлова[/caption]

Преди време Мелиса опроверга и твърденията, че брат й снима филм в Русия. Тя заяви, че пътуването му до Санкт Петербург не е свързано с професионален ангажимент. Малко след това актьорът сподели, че ще участва в "С Русия в сърцето".

С Дарина Павлова русокосият красавец се запознал в Америка, където си купи апартамент преди време. И той, както и Мадам Мулти, мечтае за кариера в Холивуд. Не е ясно дали той присъства в каталога на актьорите, част от агенцията й в Америка.

Вдовицата на Илия Павлов успяла да убеди Къванч, че идеалното място за меден месец през зимата е нейният хотел в Боровец, където той ще има възможността да се наслади на зимата и на невероятната природа.