Николета Лозанова изнудва Валери Божинов, но вероятно ще остане с пръст в уста

Николета Лозанова продължава да изнудва Валери Божинов. Очевидно сагата, която се разиграва между тях няма да приключи скоро. Причина за това са претенциите на Николета Лозанова.

Водещата на "Папараци" категорично отказва да даде развод на бившия си, докато той не изпълни до едно всичките й изисквания. Тя си е поставила за цел да изцеди докрай футболиста, но едва ли той ще позволи това да се случи. Двамата все още не са разтрогнали официално брака си и причината за това е, че не успяват да постигнат консенсус по важни въпроси, а именно делбата на семейното имущество.

Амбициозната тв водеща е решила да сложи ръка върху половината от имотите и парите на съпруга си. Тя настоява и за месечна издръжка за малката Никол в размер на 5000 лева, което е два пъти от сумата, която получава Алисия за малкия Валерко.

Плеймейтката настоява футболистът да й прехвърли собствеността на жилището им в квартал "Витоша". Мезонетът, в който в момента тя живее с дъщеричката си, е с площ от 180 квадратни метра. Жилището е обзаведено луксозно и заради дизайнерското му обзавеждане цената му удря над 600 000 лева.

[caption id="attachment_462132" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова иска половината от парите и имотите на Валери[/caption]

Това са условията, които тв водещата е поставила на своя съпруг, за да даде съгласието си бракът им да бъде разтрогнат, пише Хот арена.

Приближени до футболиста коментират, че той едва ли ще отстъпи. Валери преотстъпи на Николета Лозанова мезонета като се изнесе от там преди месеци, но едва ли ще го прехвърли на нейно. Той разчита на компроматите, с които разполага срещу съпругата си. Футболистът разчита на тях, но според запознати те са плод на въображението на Алисия и всъщност той не притежава нещо, с което да докаже, че тя му е изневерявала.