ВИП Брадър олеква със солидна сума заради постановката, която Преслава и Станимир Гъмов разиграват

Продуцентите на ВИП Брадър ще олекнат с не малка сума заради цирка, който Преслава и Станимир Гъмов разиграват под покрива на звездната къща. Двама риалити герои ще получат по 25 000 лева бонус към предварително договорените им хонорари. Продуцентите им предложили общо 50 000 лева за театъра, който разиграват пред зрителите и съквартирантите си.

Пайнерката и съквартирантът й приели с удоволствие условията на ВИП Брадър, които идеално устройват и двамата. Преси, както и Станимир Гъмов са доволни от бонуса, който ще получат към хонорара си.

За Гъмов, който не блести със завидни финансови възможности, подобна сума е добре дошла. За Преслава договорката й с ВИП Брадър й носи не само финансова изгода, но и други дивиденти.

Изпълнителката има нужда точно от такава реклама, за да изчисти имиджа си. Покрай връзката с Бирмата, реномето й сериозно пострада. Участията й намаляха драстично заради екшън сцените, които се разиграват между тях в нощните клубове.

Ресторантьорите започнаха да избягват да я канят, опасявайки се, че от присъствието й може сериозно да пострада името на заведението им.

След драматичната и бурна раздяла на пайнерката с милионера, тя имаше още скандална изцепка. Изпълнителката започна връзка с колегата си Фики Стораро и без свян демонстрира интимната си близост с него. Разкрепостеното й поведение никак не се понрави на Тони Стораро и той помоли сина си незабавно да прекъсне връзката си с пайнерката.

[caption id="attachment_462042" align="alignright" width="300"]Преслава Гъмов Преслава и Гъмов прибират по 25 000 лева за театъра, който разиграват[/caption]

Покрай всички тези скандали имиджът на Преслава пострада сериозно. Аферата й със Станимир Гъмов е идеалната възможност за нея да изчисти петното и да докаже, че не си пада единствено по момчета със скандална слава.

Именно това е била целта й за влизането във формата. Оборотната изпълнителка приела поканата за участие във формата с надеждата, че ще успее най-после да изчисти имиджа си.