Дует "Ритон" в люта вражда с Георги Христов

Между дует "Ритон" и Георги Христов от години тлее люта вражда. Това стана ясно в Къщата. Здравко направи разкритие, което до сега не е правил публично. Повод за него стана изказването на Кичка Бодурова. Тя заяви, че е много близка с Георги Христов и той е един от колегите й, с които тя поддържа приятелски отношения.

След изказването й Здравко избухна. Той заяви, че колегата им в действителност е стойностен изпълнител, но това не важи за него като личност. Половинката на Катя го определи като нищожен човек, общуването с който е загуба на време и енергия. Гневният ритонец заяви, че за нищо на света не би общувал с колегата си. Той допълни, че Георги Христов има лошо пиянство.

Именно този негов порок е причината за враждата между естрадните изпълнители. Преди време почерпеният Георги Христов обидил жестоко едрогърдата си колежка. От тогава между обичания дует и него тлее вражда и тримата изпълнители не обелват и думичка един с друг.

Случвало се е дори обичаният дует да откаже участие, за да не се засече с Георги Христов и да не пее с него на една сцена, пише Ретро.бг.

[caption id="attachment_460842" align="alignright" width="300"]дует Ритон Дует "Ритон" във вражда с Георги Христов[/caption]

Избухливият Здравко от дует "Ритон" обяви война и на колежката си Кичка Бодурова. Още от началото на формата се усети, че между тях има напрежение. То ескалира след разкритието, че тримата изпълнители са се срещнали в Бургас преди старта на риалитито, за да обсъдят стратегията си в шоуто.

Преди няколко дни Здравко от дует "Ритон" и колежката му заровиха томахавките. Изпълнителите се помириха след отказа на Кичка да се храни. Освен Луна, тя също имаше не малък принос за редуцирането на седмичния бюджет.

Двамата с ритонеца дори скрепиха примирието си с прегръдка.