Ясновидката Рени Анастасова: Аурата на всеки човек е пробита от нещо

Ясновидката Рени Анастасова: Аурата на всеки човек е пробита от нещо
4.17 (83.33%) 6 votes
Лекувам човешките души и съм маг – твърди в интервю за „Уикенд“ Рени Анастасова

„Маг значи можещ, знаещ, контролиращ, правещ. Най-често помагам на пациенти с различни заболявания като травми и рани. Но искам да кажа, че съм първата жена с паранормални способности, която предложи хората, занимаващи се с нетрадиционна медицина, първо да се сдобият квалифицирано здравно образование. И тогава да помагат по нетрадиционния си начин. Защото човекът пие чайчета разни и си внушава, че е лекуван. И защо е това?“ – пита в интервюто Рени Анастасова. Самата тя е завършила психология.

„Знаете, не откривам голяма тайна, че всеки човек е болен в някакъв смисъл. Аурата на всеки е пробита от нещо – мисли, действия, преживяна болка. Малко или много, ако не знаеш как да управляваш своята енергия, когато решиш да излекуваш с нея някого, ти можеш да прехвърлиш негативни свои изменения в тялото в другите. И затова лечението на енергийно ниво е много трудно, за него се изисква и медицинско образование. А да не говорим за магиите и вмешателствата отвън. В момента са най-актуални румънските, копанарските и турско-циганските магии. Изключително трудно се развалят“ – твърди Рени Анастасова.

Рени Анастасова гледа вече 25 години

Рени Анастасова гледа вече 25 години

„При мен идват много от известните личности. Доскоро имах и предаване по телевизията, голяма част от популярните хора оттам ме издирваха. Все пак вече 25 години се занимавам с това и да ви кажа, почти няма човек да е недоволен от срещата с мен. В годините много добре съм работила с хора индиго като Нона Йотова, Стефка Берова, Коцето-Калки. Иначе политиците са най-щедрите ми клиенти, но актьорите и певците са най-стиснати“ – признава Рени Анастасова.

На въпрос: „Вярно ли е, че смъртта има мирис?“, ясновидката отвръща: „Да, не мога точно да ви го опиша. Просто ти грабва душата и ти става тежко. Миризмата пробива слънчевия сплит и той дава сигналната лампичка, че тук има смърт. Ще се появи. Разбира се, това се долавя само от силно сензитивните хора“ – твърди магът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Ясновидката Рени Анастасова: Аурата на всеки човек е пробита от нещо”

 1. baixui

  юни 12. 2018

  Ne i vqrvam na taq lelq

 2. Ами

  юни 13. 2018

  Не вярвайте на тези копанарки циганки! Всеки човек си има път, по който трябва да върви, независимо какво му се случва. В живота има и добро и лошо. Не бъдете толкова отчаяни, за да търсите помощ от тези шарлатанки!

 3. Николай

  юни 13. 2018

  Тази е лъжкиня, преди години съм ходила при нея. Умишлено закъсня за определения час, а една девойка започна да ме подпитва какъв е проблема. Рени нищо не позна, наистина е копанарка и умело лъже.

Добавете коментар