Колегите на Антон Хекимян са притеснени за него

Въпреки, че Антон Хекимян не е суеверен, напоследък все по-често проклина лошия си късмет. Колегите му са силно обезпокоени за него. Те коментират, че през последните няколко месеца тв водещият не е лъчезарният и безгрижен човек, който винаги е бил.

Нормално е да по-сериозен, тъй като има повече работа, но това едва ли се дължи само на нея, убедени са колегите му. Инцидентите от известно време са неизменна част от ежедневието на тв водещия. Или колата му ще се развали, или някой електроуред у дома, или той ще се контузи, пише Ретро.бг.

Разтревожените му колеги разказват как няколко пъти той се спънал и паднал на равна повърхност. Подобни странни и необясними случки не са рядкост в ежедневието на тв водещия.

Тв водещият също е започнал да се замисля над случващото. Макар че не е суеверен, той вече е убеден, че над него тегне прокоба. За да се предпази от злите очи, тв водещият вече носи червен конец, вързан на китката му.

[caption id="attachment_460227" align="alignright" width="300"] Антон Хекимян Антон Хекимян застигнат от уроки[/caption]

Колегите му са убедени, че някой го е урочасал или най-малко гледа с лошо око на него. Завиждат му не само колеги от бТВ, но и от конкурентни медии. Откакто той седна на креслото на в студиото на сутрешния блок на частната медия, няма водещ, който да го измести от челното място. Антон Хекимян е на върха и рейтингът му е непоклатим.

Покрай предстоящите избори в тв водещите на най-големите медии са в люта битка за изява в изборния ден. Почти е сигурно, че бТВ ще избере Антон Хекимян да отразява случващото се деня на вота.

Миналата година той се представи блестящо в конкуренцията на Ани и Виктор по Нова тв. Тв водещият определено знае как да постига целите си. От репортер той стана един от най-успешните тв водещи у нас.