Николета Лозанова не може да се примири с факта, че е вън от живота на Валери Божинов

Николета Лозанова преследва бившия си. Въпреки, че разводът между нея и Валери Божинов все още не е факт, публична тайна е, че те не живеят заедно. Този вторник футболистът е бил засечен с новата си половинка, научи "Шоу". Той купонясвал с нея и в компания на още една дама и негов приятел в дискотеката на Константин.

Новата изгора на футболиста е блондинка. Двамата останали в заведението до 4 часа сутринта. По отношение на ласки и интимности Валери не бил лаконичен. Цяла вечер красавицата танцувала около него, отбелязва изданието.

И този път бившият на Николета е бил заобиколен от гардовете си. Нито са миг мускулестите мъжаги не се отделили от него.

Още на следващата вечер плеймейтката се появила в дискотеката, за да разпита какво се е случило между съпруга й и знойната блондинката. Николета Лозанова използвала като оправдание участието на Галена. От персонала на клуба разкриха, че госпожа Божинова е разпитвала за съпруга си.

За раздялата на двамата се заговори през месец февруари след поредния скандал между тях. Двамата трябваше за заминат за Милано, където имаха планове да отпразнуват деня на влюбените и да се отдадат на любимото си занимание - шопинга. След чутовен скандал на летището Ни Ло не се качи в самолета и малко преди неговото излитане тя си поръча такси. След скандала плеймейтката се прибра у дома.

[caption id="attachment_460203" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова преследва Валери Божинов[/caption]

Пръв за раздялата им проговори футболистът. Малко след това и Николета потвърди казаното от нея. Не след дълго тя заяви, че не обвинява никой за случилото и е благодарна за всеки урок в живота си.

Според запознати, причина за краха между тях са постоянните изневери на спортиста. Ни Ло също не му остана длъжна. За времето, което беше с него, името й се замесено в афери с няколко богати мъже, пише БЛИЦ.