Много скоро истината за Кичка Бодурова ще излезе наяве

Биг Брадър ще разкрие истината за концерта на Кичка Бодурова в Сизър Палас. Твърдението й, че е пяла там, стана причина за ожесточен конфликт между нея и дует "Ритон". При всеки удобен случай тя изтъква, че е пяла там. Опонентите й Катя и Здравко също не пропускат възможност да я контрират. На няколко пъти те я предизвикват да докаже твърдението си със снимков материал.

По време на един от скандалите им на тази тема Кичка Бодурова не се сдържа и избухна в плач. Тя дори се закле в дъщеря си, че казва истината.

За да разплете мистерията около изявата й, Биг Брадър изпрати запитване до Сизър Палас и много скоро ще получи отговор. Междувременно Големия брат засече кореспонденцията на брадърката и установи, че тя се е обърнала с молба към администраторите на сайта на Сизър Палас да разпространят информация за участието й там през 1999 година.

Изпълнителката се позовала на недостоверната информация от сайт със съмнителна репутация. Във въпросния сайт всеки може да качи информация за любимия си изпълнител, независимо дали това е вярно или не.

[caption id="attachment_460078" align="alignright" width="300"]Кичка Бодурова Глобиха съквартирантите заради своеволията на Кичка Бодурова[/caption]

По регламент Кичка Бодурова има право да отваря електронната си поща два пъти седмично и да отговаря единствено на имейли, свързани с работата й отвъд Океан. Напомняме ви, че от години тя и съпругът й въртят фирма за недвижими имоти.

С мейла си до Сизър Палас тя е нарушила договорката си  с продуцентите, а именно да отговаря единствено на писма, свързани с бизнеса й в САЩ.

Биг Брадър разкри пред останалите съквартиранти, че бюджетът им ще бъде редуциран с 40% заради своеволието на естрадната изпълнителка. Това доведе Кичка Бодурова до поредната нервна криза. Тя не издържа и избухна в плач, пише Всеки ден.ком.