Моника Валериева е бясна на Люси Иларионов

Моника Валериева взе решение да заведе иск срещу Люси Иларионов. Тя сподели пред "Всеки ден", че откакто напусна риалитото, е изумена от това, което се пише и говори за нея. Според скандалната моделка вина за това има Люси Иларионов. Продуцентът заяви в изповедалнята, че според него тя практикува най-древната женска професия. По този начин той обясни високия стандарт на живот, който води тя.

Моделката заяви, че в казаното от него няма капчица истина и ще потърси правата си в съда. Тя вече се е консултирала с адвокат и възнамерява да заведе иск на стойност 50 000 лева. Моделката е решила да съди не само Люси, но и Нова тв за излъчването на кадрите, в който режисьорът я оплюва.

Според запознати, Люси Иларионов никога не би казал нещо, за което не е сигурен. Още повече, че той знае, че думите му ще бъдат излъчени.

Преди няколко дни Хот арена публикува компрометиращи снимки на моделката. Фотосите са направени през 2010 година в бара на хотел Шератон. Тогава ГДБОП проведе акция и разби група на дами, предлагащи ласки срещу заплащане. Сред тях лъсна и Моника Валериева. Тогава беше задържан сводника на нощните жрици в бара.

[caption id="attachment_459974" align="alignright" width="300"]Моника Валериева съди Люси Моника Валериева съди Люси[/caption]

Докато беше в Къщата  тя се опита да изчисти скандалния си имидж. Запознати коментират скалъпената история за приятеля на Валериева. Мъжът, с когото тя разговаря по телефона всъщност е най-добрият й приятел. Моделката не успя да скрие, че двамата всъщност нямат интимна връзка.

Когато тайнственият й любим каза, че я обича, тя единствено му благодари и не каза нищо друго. Това направи силно впечатление и на съквартирантите й, които веднага се усъмниха, че тя лъже за връзката си, пише Хот арена, цитирайки "Всеки ден".